Aanbod & nieuws vrijwilligerswerk

Geplaatst op:

E-learning, vacaturetips, contact met Vrijwilligershuis in Corona tijd en vacaturetips.

Reizende reporters

Wist u dat het Vrijwilligershuis Heusden twee reizende reporters heeft die graag met u in gesprek gaan?  Dit gesprek wordt op onze website en op Facebook geplaatst om inzicht te krijgen in de verscheidenheid aan vrijwilligerswerk in de gemeente Heusden, belevingen en ervaringen van vrijwilligers in het algemeen en de unieke ervaringen van iedere vrijwilliger/ster in het bijzonder.Dus….lijkt het u leuk om te vertellen over uw vrijwilligerswerk / vereniging / stichting? Meld je dan aan en onze vrijwillige reizende reporters Ingrid / Joke komen graag een praatje met u maken.

E-Learning

Wanneer het jou uitkomt en leer waar jij zin in hebt. Kies er een of doe ze allemaal!

Neem hier een kijkje voor het totale aanbod. Gratis! Blijf uzelf ontwikkelen en probeer of dit iets voor u is. Het aanbod is ingedeeld in verschillende thema’s, wellicht ziet u een interessante workshop.  Een greep uit het aanbod: Goede voornemens, Leer meer over LinkedIn, Grip op je leven rust in je hoofd, Natuurlijk duurzaam, Timemanagement en Stress is fijn. Lees hier verder en meld je aan.

Vrijwilligers vacaturetips

Buurtbemiddelaars gezochtIedereen wil graag prettig wonen in een fijne buurt. Niemand zit te wachten op een conflict met de buren. Toch kan de relatie met uw buren verslechteren. De oorzaak is vaak iets kleins: geluidsoverlast, overhangende takken, parkeerproblemen. Een goed gesprek doet wonderen. Komt u er toch niet uit? Dan kan Buurtbemiddeling helpen.Als buurtbemiddelaar voert u bemiddelingsgesprekken. De coördinator verricht de intake, waarna de casus wordt overgedragen aan de getrainde vrijwilligers. De gesprekken worden in tweetallen gevoerd.

 

Stichting High Five zoekt vrijwilligers

Stichting High5 biedt lokaal en kleinschalig leerwerkplekken aan voor mensen met talenten met dagbestedingsindicatie.

Wij zoeken een vrijwilliger die op de locatie in Herpt wil helpen met de activiteiten. Deze activiteiten zijn uiteenlopend (van taarten bakken tot sieraden maken, schilderen, houtbewerken etc) maar mocht je zelf een leuke hobby hebben dan vindt Stichting High 5 het hartstikke leuk om dit samen met de meewerkers te doen (Ma, do en / of vrijdag van 09.00 – 13.00 uur)

 

Contact met het Vrijwilligershuis Heusden

Wat zijn de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen? Wij denken graag met u mee. Mail hier uw vraag of verzoek tot contact en we gaan samen in gesprek.Telefonisch zijn we te bereiken op 06 19997144.