April bewustwordingsmaand Rouw en Verlies

Geplaatst op:

In april vindt in de gemeente Heusden de bewustwordingsmaand Rouw en Verlies plaats. Samen met een aantal partners houdt Bijeen in die maand een aantal activiteiten om aandacht te geven aan dit thema. Deelname is gratis.

Bij verlies denken we al snel aan het overlijden van een geliefd persoon. We kunnen dan in een rouwproces komen. Maar verliezen kan ook gaan over allerlei andere ingrijpende gebeurtenissen zoals gezondheid, werk, omgeving, relaties en ouder worden. Omdat het aan de buitenkant niet te zien is, wordt verlies vaak in stilte gedragen. Dikwijls onzichtbaar maar voortdurend aanwezig.

In de maand april vinden er verschillende activiteiten plaats om aandacht te geven aan dit thema. U kunt informatiebijeenkomsten bijwonen, er is een mogelijkheid creatief met dit thema aan de slag te gaan en de mogelijkheid andere mensen te ontmoeten die ook te maken hebben met verlies en rouw. De ervaring leert dat dit kan helpen. We hopen u graag bij deze activiteiten te ontmoeten. Raadpleeg hieronder het overzicht met alle activiteiten. De activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Informatie en aanmelden

Wilt u meer weten of wilt u zich aanmelden voor een van de activiteiten? Stuur een mail naar info@bijeenheusden.nl of bel Bijeen: (073) 78 201 78.

Activiteitenoverzicht

> Activiteitenoverzicht bewustwordingsmaand Rouw en Verlies