Workshop Smartphone Fotografie met wandeling


Scholingstype:

Workshop

Categorie:

Communicatie en persoonlijke ontwikkeling, Computer, internet en social media

Organisatie:

Nevenfotografie

Kosten:

N.v.t.

Locatie:

Buurthuis De Stulp- Admiraalsweg 100 - 5151MR Drunen

Startdatum:

04-09-2020

Inschrijven voor:

28-08-2020

Vervolgdata:

N.v.t.

Lestijd:

13:30 tot 16:00

Docenten:

Raldo Neven

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Klik hier om uzelf op een wachtlijst te plaatsen. Vergeet niet om uw naam te vermelden.

Samenvatting

Ben jij de social media vrouw of man die graag wat foto's plaatst op Facebook of in de whatsapp-groep van je club, organisatie of in je Nieuwsbrief? We gaan samen op pad en leren van een professionele fotograaf hoe je leuke foto's kunt maken.

Inhoud cursus

De ‘Workshop Smartphone Fotografie’ met wandeling is erg leuk, leerzaam en gezellig. Fotograaf Raldo Neven geeft al ruim 15 jaar workshops fotografie. Zijn enthousiasme zal aanstekelijk zijn. We starten met een stukje theorie, daarna gaan we met de groep naar buiten. In de omgeving gaan we leren kijken om daar de mooiere foto’s te maken. Je leert anders kijken en de juiste knoppen en instellingen te gebruiken.

Leuk en leerzaam is wat in het algemeen de cursisten zeggen over deze workshop. Je niveau van fotograferen maakt niet uit, je persoonlijke niveau zal zeker beter worden. Op het einde ga je ook nog een eigen gemaakte foto bewerken en gaan we deze bekijken.

Tip:

Doe je wandelschoenen aan en zorg dat je mobiel helemaal is opgeladen.

     

Inschrijfformulier