Vrijwilligersvacatures


Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk? 

Je kunt verschillende dingen doen! Van één keer per maand achter de bar staan in een sportkantine tot één middag per week zingen met ouderen. Van rondleidingen geven in een museum tot de dieren van een kinderboerderij verzorgen. Een overzicht van leuke vrijwilligersvacatures en hulpvragen van inwoners in gemeente Heusden vind je binnenkort op ons nieuwe platform Heusdenvoorelkaar. Je kunt nu al een kijkje nemen op platform NLvoorelkaar om o.a. te zoeken op: Wat wil je doen? Op welk gebied? Wanneer of hoe vaak? Voor wie? Waar? Kijk rustig wat je aanspreekt en neem bij interesse contact op met de organisatie of inwoner. Het overzicht vind je hier.

Wil je als organisatie een vrijwilligersvacature plaatsen?

Nu kun je een vacature plaatsen op platform NLvoorelkaar en binnenkort op ons eigen platform Heusdenvoorelkaar. Hoe dit in zijn werk gaat vind je hier. Voorbeelden van openstaande vacatures in gemeente Heusden staan hier. Geplaatste vacatures verschijnen straks ook automatisch op ons nieuwe platform Heusdenvoorelkaar, dat op 16 april 2024 live zal gaan.

Contact

Als je nog vragen hebt, kijk dan eerst bij Veelgestelde vragen of neem contact op met Helpdesk NLvoorelkaar. Als je vraag dan nog niet is beantwoord, stuur dan een e-mail naar info@vrijwilligershuisheusden.nl We helpen je graag verder.