Vrijwilligersmarkt op 11 april in de Voorste Venne in Drunen

Geplaatst op:

Vrijwilligerswerk maakt gelukkig! Uit onderzoek blijkt dat vrijwilligerswerk zorgt voor een groter geluksgevoel. Vrijwilligershuis Heusden wil dit geluk met je delen. Is er bij jou nog ruimte voor meer geluk?

Gelukszaaiers gezocht!

Wil je je oriënteren op een leuke vrijwilligersbaan of korte (eenmalige) klus die bij jou past? Kom dan naar deze vrijwilligersmarkt en maak eens een praatje met andere vrijwilligers. Je bent van harte welkom!

Beproef je geluk Zo’n 25 organisaties op allerlei gebieden presenteren zich en gaan met je in gesprek. Je kunt er ook een talentencheck doen, snuffelen in het cursusaanbod en de vacaturebank, meedoen aan een speeddate, in gesprek met de vrijwilliger van het jaar, deelnemen aan workshops, de geluksmatch invullen en al je vragen stellen over vrijwilligerswerk in het algemeen.

De geluksmatch Wie of wat maakt jouw gelukkig? Doe de geluksmatch en kijk welke organisatie of wat voor soort vrijwilligerswerk bij jou past en maak kans op leuke prijzen.

Workshop Geluk 15.30 tot 16.15 en van 19.00 tot 19.45 Lia van Galen is directeur van zorgorganisatie Actief Zorg. Ze vertelt in deze workshop hoe ieder mens geluksmomenten kan ervaren en een geluksgevoel kan overbrengen. Hoe? Door echt naar elkaar te kijken en verbinding te maken.

Workshop Positieve Gezondheid, GGD Hart voor Brabant 16.15 tot 17.00uur Bij Positieve Gezondheid ligt het accent niet op ziekte, maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

Voor de workshops Geluk en Positieve gezondheid is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wil je zeker een plaats, meld je dan op deze site onder het kopje cursussen.

Tot ziens!